söndag 24 juni 2012

Helgens fynd....

Ja, inte har jag hunnit varit på någon loppis men däremot hittade jag dessa vackra saker ute i förrådet/boden som tillhör stugan vi nyligen köpt. Blev så himla glad, självklart fick dom fina platser inne i stugan istället. 




onsdag 20 juni 2012

Tore Borg

Samlingen växer! Två till....men så ledsen hunden ser ut. Hittade dessa söta djur när vi öppnade skåpen i sommarstugan vi precis köpt. Inte blev jag ledsen när jag i nästa skåp hittade en Spisa Ribb. Drömmen hade ju varit en hel serie. :) 

lördag 16 juni 2012

Spegel, spegel på väggen där....

ja.... hur fotograferar man en spegel utan att hamna med själv? Fick blir små detalj bilder istället. Kommer hänge upp denna skönhet i hallen och slänga ut Ikea spegeln som hänger där. Härlig teak spegel med fina detaljer. 


söndag 10 juni 2012

Gratis - Uppsala Ekeby

Lite skadad är krukan....men å andra sidan så fick jag den gratis! Har två stycken sedan tidigare som är i perfekt skick. Denna kruka är lite större. 



lördag 2 juni 2012

Gott och blandat!


.....jag som trodde jag slog rekord förra helgen! Visst,  fick jag tag på många fina saker men denna helg inköptes tre saker.....och är mer än nöjd med mina inköp.
Tyckte verkligen synd om säljarna för det ösregnade. Räddade några fynd!!!


Eller vad säger ni om Melittakoppar som är inplastade från 70-talet! inte illa.... och Sill i Dill Marianne Westman. Från Norge... salt och peppar även dom i originalförpackning, design Anne-Mari Odegaard.